Contact

De praktijk is gevestigd in het oude politieburo naast de kerk met adres Hanengewei 67 in Ermelo. Beneden in het gebouw huist Materra en boven het Work & Lifecenter. De wachtruimte en de Binnenkijk zijn op de 1e verdieping. De wachtruimte is bij de trap linksaf.
  
U kunt de Binnenkijk mailen op info@debinnenkijk.nl, dit mailadres is echter niet 100% veilig.  
Wanneer u beveiligd wil mailen met ons, zoals wanneer u privacy-gevoelige informatie mailt, dan kunt u dat het beste vooraf  aangeven in een mail naar info@debinnenkijk.nl, dan mailen wij u namelijk daarna vanaf ons beveiligde mailadres (debinnenkijk@zorgmail.nl) terug (die kunt u alleen openen met een code welke u iets later en apart wordt gemaild) en dan pas kunt u die mail beveiligd beantwoorden en de privacy-gevoelige informatie in een bijlage of in de mailtekst toevoegen.
  
Telefonisch is de praktijk bereikbaar op 06-83063750 op maandag en op woensdag-ochtend.  Wanneer u de voicemail inspreekt wordt u teruggebeld. Vermeld dan ook uw telefoonnummer !
 
Afspraken voor diagnostiek en behandeling worden bij voorkeur gepland binnen kantooruren van maandag tot en met donderdag. Afspraken voor supervisie worden soms s'avonds ingepland.  

De praktijk is meestal gedurende de schoolvakanties gesloten. Dit staat aangegeven onder het kopje 'Nieuws'
van de menu-balk. In geval van afwezigheid door vakantie of ziekte worden, waar nodig, individuele afspraken gemaakt over waarneming door een collega (vervanging).  
 
In geval van crisis binnen kantooruren kan contact met de praktijk worden opgenomen (spreek dan de voicemail in) en buiten kantooruren kunt u terecht bij de huisartsenpost of crisisdienst in uw gemeente.