Collega

Collega's kunnen bij de Binnenkijk terecht voor supervisie, kortdurende consultatie en bijscholing. 
 
Mariëtte Groenendijk geeft als klinisch psycholoog/psychotherapeut individuele en groepssupervisie over de behandeling van de gevolgen van ernstige vroegkinderlijke chronische traumatisering (complexe PTSS/hechtingsproblematiek/dissociatieve stoornissen) bij (jong)volwassenen. 
Kortdurende consultatie kan bij haar worden aangevraagd in lopende behandeltrajecten bij deze doelgroep waarbij de cliënt en/of de behandelaar behoefte hebben aan een frisse deskundige blik bijv. omdat het behandelresultaat tegenvalt of omdat er ruis is in de werkrelatie of omdat zich een kruispunt aandient met de vraag hoe verder. 
Tot slot geeft zij als EMDR-supervisor supervisie over EMDR-behandelingen bij kinderen en volwassenen in het kader van de opleiding tot EMDR-practitioner (zie ook www.emdr.nl).

Meinte Vollema geeft als klinisch neuropsycholoog individuele supervisie over psychodiagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek, psychiatrische classificatie en neuropsychologische diagnostiek)  bij volwassenen in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. Daarnaast geeft hij supervisie bij diagnostische vragen over schizofrenie-spectrumstoornissen, psychose en niet aangeboren hersenletsel bij volwassenen en over AD(H)D en autisme bij kinderen en volwassenen.

Voor bijscholing op locatie zie het kopje 'Instelling' onder het menu 'U bent..' en voor bijscholing in de vorm van een jaarlijkse cursus voor EMDR-therapeuten (behandeling van vroegkinderlijk trauma en dissociatie) zie het kopje 'Cursist' onder het menu 'U bent..'. 

Wij zoeken nog collega's in de vrijgevestigde specialistische GGZ in de regio van Gelderland, Utrecht en de polder die met name ook uitgebreide diagnostiek, neurofeedback en/of complexe trauma-behandelingen aanbieden,  om mee samen te werken of naar te kunnen verwijzen.